MENTAL TRENING

STYR DIN MOTIVASJON

DIN MENTAL TRENING, FÅ RESULTATER 

Hva kan du forvente av Joe Syversen som MENTAL TRENER? Ærlighet og direkte kommunikasjon er noe mange mennesker avskyr som pesten. For å løse utfordringer er det essensielt å komme forbi overflaten og fasadene vi selv har satt opp. Utfordringer med helse, karriere, bosted, økonomi, parforhold, eller andre relasjoner vil bli endret når du selv får styringen over din situasjon. Dette gir deg mulighet til å påvirke og styrke retningen av ditt liv. Joe vil ha fokus på hvordan og når du er klar for å møte de utfordringene du har, så din Mental trening overgår hva du ønsker og møter dine behov for hva du trenger.

Akkurat som sports coacher/trenere har både erfaringen og intuisjonen til å forstå hvor de mentale og fysiske grensene er for sine atleter, Mentaltrening av Joe har verktøyene og lidenskapen til å forstå akkurat hvor du er i din personlige og profesjonelle reise. Joe benytter sin sensitivitet til å trene deg til å være forberedt emosjonelt, mentalt, taktisk og strategisk for de utfordringene du står ovenfor.

Din mentaltrener vil hjelpe deg å optimalisere ditt liv steg for steg. Joe er trent og lidenskapelig drevet til å legge merke til hva du sier, like mye som hva du ikke sier med ord og kroppsspsråk. En MENTAL TRENER vil utvikle og vokse med dine resultater, som tillater deg å få mer og mer verdi over tid.

SETT OPP DIN MENTAL TRENING NÅ
Er du klar for å ta det neste steget? Få din gratis konsultasjonstime!

Har du noen gang lur på hvordan en mentaltrener kan hjelpe deg å maksimalisere ditt fulle potensial? Finn ut hva mentaltrenere gjør, korrekte misforståelser om mentaltrening, og hva mentaltrening kan gjøre for suksessfulle mennesker.

Mentaltrening er ikke terapi i forkledning; det er en tjeneste designet for å hjelpe friske, ambisiøse mennesker til å oppnå mer suksess. Lær de forskjellige ulikhetene mellom mentaltrening og terapi med denne artikkelen, og få innsyn i hvilke tjenester som passer deg best.

TA KONTAKT

 Hvordan ta styring over din energi under prestasjoner

 Hvordan få mer mentalkraft ved bruk av kroppen

 Hvordan fremhente ønsket Humør/tilstand på kommando

 

 Hvordan motivere og engasjere andre i ditt team

mail: mrjoesyversen@gmail.com

tlf: 45270044/ 0046 724527004

Takk! Melding er sendt.

Problemet er ikke mangel på energi og motivasjon. 

Problemet er hva du tenker om energi og motivasjon.