top of page

TENK STORT

MENTAL/ PSYKISK HELSE 

WORKSHOP FOR GRUPPER, TEAM OG ORGANISASJONER

 

TENK STORT er et kurs utviklet med mål om å gi deltager tilgang til flere perspektiver og tankerekker. Fokuset er å frembringe deltagerens kontroll og aksept. Ulikt andre kurs, er TENK STORT en opplevelsesbasert kurs form hvor deltagerne aktiviseres mentalt og fysisk. Når deltagere blir deltagende blir de satt til å bruke hjernen for å sette mål, snu destruktivt fokus og definere en ny fremtid. Kurset tilpasses alle bakgrunner og aldre etter behov. Deltagerne vil lære seg selv å kjenne gjennom andre sider i seg selv. 

DAGLIG TIMEPLAN

Image by Marcos Luiz Photograph

Foredrag

Vi skreddersyr et underholdende og innholdsrikt foredrag på 1 time. Foredraget vil være interaktivt, hvor du lærer å benytte effektfulle mentale verktøy til å forstå vår mentale helse.

Fra:

10.000kr

Go Team

Minikurs

Vi skreddersyr et underholdende og innholdsrikt minikurs på 3 timer.

Minikurset vil være interaktivt, hvor vi kartlegger hva som driver oss. Du vil lære teknikker for kropp og tanker til å styre din mentale helse. 

Fra:

15.000kr

2339580895_edited.jpg

Kurs

Vi skreddersyr et underholdende og innholdsrikt kurs på 2-5 dager.

(1dag = 2-4timer)

Kurset vil være interaktivt, hvor vi kartlegger hva som driver oss.
Vi vil lære teknikker for kropp og tanker til å påvirke vår mentale helse.
VIKTIGST av alt, vil vi lære å bruke de ulike teknikkene i ulike senarior som livet vil by på, slik at vi er rustet for hva som kan komme av utfordringer.

Fra:

35.000kr

SNU DINE TANKER

Spesifiser hva du kan gjøre for å prioritere det du ønsker i livet. Finn ut hvordan du kan oppleve ulike situasjoner som kan få frem det beste eller værste i deg. Legg en plan/ strategi for hvordan du vil leve livet og hvorfor. Lær å fokusere på de resultatene du kan kontrollere innenfor kategorier som: Helse, Mentalhelse, Relasjoner, Karriere m.m

FORM STERKE RELASJONER

Din velvære påvirkes sterkt av hvem du omringer deg med i hverdagen. Din selvtillit til å være deg selv og bidra til de du omringer deg med starter med din evne til å forstå andre. Lær hvordan du kan bygge selvtillit, rapport og tillit til mennesker. Forstå hvordan du danner de verdifulle relasjonene som kan være med deg livet ut.

OPPLEV DIN VITALE ENERGI

Bli en spesialist på å lese og forstå menneskers kroppsspråk. Viktigst av alt, lær å benytte din kropp til å styre din mentale og emosjonelle tilstand/ humør. Ved å ta styring over egen pust, positur, bevegelser m.m vil du oppleve mer av den energien, driven og fokuset du har en naturlig tilgang til.  Lær de 3 pilarene som former hver eneste tanke og følelse du opplever.

Kurset leveres til:

Atle 34år

 

Joe og hans Tenk Stort kurs har klart ting som psykologer ikke har klart i forkant av dette kurset. Jeg personlig har blitt mer sikker på meg selv og funnet svar på mange av mine personlige problemer.

Evig takknemlig for å bli introdusert for de store tankene Joe.

"Kurs arrangert av NAV "

Mental/ psykisk helse er ikke et problem i seg selv. 

Mangel på Mental/ psykisk velvære er der utfordringene ligger.

bottom of page