FOREDRAG 

ALLE øyeblikk er HER & NÅ

FOREDRAG FOR GRUPPER OG ORGANISASJONER

Image by Marcos Luiz Photograph

Historien om
HER & NÅ

Stillhet er lite ettertraktet i et konkurranse drevet samfunn. Vi strever etter mer innhold og ønsker å oppnå, oppleve, skape mer. (MER,MER,MER,MER,MER) Men hva hvis vi ble garantert alt vi ønsket ved å inkludere mer stillhet i hverdagen? I dette foredraget blir deltagerene tatt med på en opplevelses basert undervisning. Hvor vi tar et dypdykk via sansene våres, å gjenoppdager den indre observatøren gjennom HISTORIEN om HER OG NÅ.

Fra:

15.000kr

Go Team

Illusjonen om 
NEGATIV-POSITIV 

Hva som skiller det NEGATIVE fra det POSITIVE er vår evne til å tilegne ulike perspektiver til hva som foregår. Dette foredraget går i dybden på vår fysiske kropp, emosjonelle opplevelse, mentale opplevelse og til tider spirituelle opplevelser (også kategorisert som ukjente opplevelser) Vi vil ta et dypdykk via våre sanser til å kartlegge hvordan vi kan få frem essensen av hva som oppleves.

Fra:

15.000kr

2339580895_edited.jpg

Skreddersydd Foredrag

Vi skreddersyr et underholdende og innholdsrikt foredrag . Foredraget er interaktivt, hvor du lærer å benytte effektfulle mentale verktøy til å styre egen motivasjon.

Temaer: Mentale Strategier..... Mentale Verktøy..... Emosjoner/ Emosjonell Tilstand..... Tanker/ Fokus/ Mental Tilstand..... Språkets Effekt (Indre dialog og hvordan kommunisere effektivt)..... Kunsten av HER og NÅ..... Presentasjons strategier.....

Fra:

17.000kr

Linda 28år

Hei! Jeg ville bare si at kurset ditt var helt overveldende...
Setter hjernen igang, og rett og slett livet! Jeg KOM meg endelig VIDERE i livet mitt etter ditt perfekte/skumle/rare/artige kurs😄
Skulle mer enn gjerne gått et kurs til altså...

"Kurs arrangert av NAV "

TA KONTAKT

 Hvordan ta styring over fokus under prestasjoner

 Hvordan få mer energi ved bruk av kroppen

 Hvordan definere en tiltrekkende fremtid

 

 Hvordan se løsninger i utfordrende situasjoner

mail: mrjoesyversen@gmail.com

tlf: 45270044/0046 724527004

Takk! Melding er sendt.

Problemet er ikke mangel på energi og motivasjon. 

Problemet er hva du tenker om energi og motivasjon.